top of page

Våre tjenester

Fra idé til strøm i kontakten.

jov_0691.jpg
dsc_4625.jpg

Mulighetsstudier
nye prosjekt

 

Vi tilbyr tjenester i forfasen og kan raskt 
avklare om et prosjekt er realistisk eller ei.

Vi utfører mulighetstudier og skriver konsesjon-
søknader for prosjekter i alle størrelsesordner 

Prosjektering og bygging av kraftverk

Å bygge kraftverk er en krevende prosess med mange utfordringer der budsjettet fort kan sprekke og fremdriften sklir ut.


Vårt mål er å utvikle og bygge kraftverk med riktig kvalitet, innenfor budsjett, i henhold til avtalt fremdrift, og uten skader for miljø og mennesker.

 

Vår visjon er å utvikle ren energi på naturens premisser. For å lykkes med dette tar vi på oss hele prosjekter for å kunne ha styringen fra a til å.

7.png
10.png

Egen entreprenør

Det er i bygg- og anleggsvirksomheten i prosjektet at risikoen ofte er størst. Vi forespør alltid lokale entreprenører og ønsker å benytte disse, men i områder med lav konkurranse og lite erfaring med lignende prosjekt så har vi mulighet å benytte vår egen entreprenør til å bygge prosjektet.


Vi beregner alltid kostnaden i samråd med vår egen entreprenør for å kunne gi et så riktig budsjett som mulig i tidlig fase. Slik vet vi også at øvrige tilbydere er konkurransedyktige.

Bygg- og prosjektledelse

Vi har erfaring fra flere småkraftutbygginger og vet hva som skal til for å lykkes med et prosjekt.   Vi er hands-on fra dag en og leverer innenfor tidsrammen og på budsjett 

Byggeplass
Ta kontakt dersom dere har prosjekt, eller fallrettigheter dere ønsker å utvikle

Takk for din melding! Vi tar kontakt snarlig.

bottom of page